Köszönjük a bizalmat!

Árajánlatát befogadtuk, melyre hamarosan válaszolunk! Köszönjük szépen!

Köszönjük bizalmát

Köszönjük érdeklődését, megkeresésére a legrövidebb időn belül válaszolunk. Kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak minden ügyfelünkre, számunkra a megbízhatóság és a pontosság elengedhetetlen erény. Amennyiben igényt tart rá, munkatársaink minden, a télikert építéssel kapcsolatos kérdését készségesen megválaszolják.

Kérdéseket tehet fel: a beépítéssel kapcsolatban, az energiatakarékossággal és megtérüléssel kapcsolatban, a munkafázisokat illetően, az egyes elemek beinstallálását illetően és érdeklődhet minden másról is.
Cégünk kiemelt figyelmet fordít a precíz és pontos munkavégzésre. Filozófiánk a pontosság fontosságát hangsúlyozza és elemzi.

Mottónk:

„Ha egyértelműek vagyunk, egyértelműek lesznek a tetteink is. Nem lesz mellébeszélés, ferdítés, mentegetőzés.”

>> Itt tudhat meg többet a pontosságról

Mivel minden ügyfelünk egyedi télikertet szeretne, ezért kreatív csapatunk szüntelenül fejleszti tudását, bővíti tapasztalatait. Az Ön kényelmének megteremtése érdekében, mi kemény, megbízható csapatmunkában alkotjuk meg a legkreatívabb üvegszerkezeteket. Természetesen a becsületes, nyílt hozzáállás mellett, megrendelőink biztonságát szolgálja a mindkét fél által aláírt szerződés, mely írott formában rögzíti a megrendelő jogait és kötelezettségeit, a fizetés és szállítás módját valamint a teljesítés minőségének ellenőrzését. Amennyiben létrejön az üzletkötés, úgy fogyasztói szerződés aláírására kerül sor. Erről bővebben  itt tájékozódhat.

Ha az ajtók, ablakok minőségét illetően bármilyen kétsége merülne fel, úgy az illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál tehet panaszt. Ekkor jegyzőkönyvet veszünk fel az ügyfél reklamációjának megfelelően és érvényesítjük a szerződésben foglalt jogait. A fogyasztói kifogásokkal kapcsolatban itt érhet el információkat.

Biztosíthatjuk minden Ügyfelünket, hogy nálunk a leggondosabb és legszolidabb kiszolgálást kapják, mindenki maradéktalanul elégedett lehet a télikertje által nyújtott előnyökkel és élvezheti annak örömeit.

A szobakert az élet sója!

Télikertépítés Budapest. Köszönjük a bizalmat, érdeklődést, figyelmet. Kölcsönös bizalom, ügyfél-cég kapcsolat, köszönet nyilvánítás, télikert építés, kapcsolatépítés, szerződés, fogyasztóvédelem – köszönjük a megkeresést, a bizalmat. Budapest – télikertépítés: gyártás, beszerelés