jánoshalmi munka

Vélemény / Kapcsolat

  Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy szán ránk egy percet és elmondja a véleményét nekünk! Reméljük, hogy hosszú távon az elégedett partnerkapcsolataink között tudhatjuk Önt!

  Kérem, töltse ki a mezőket és nyomja meg a küldés gombot

  Név

  Email cím

  Üzenet

  Miért fontos nekünk az Ön véleménye?

  Az Ön véleménye, észrevétele számunkra fontos és minden esetben reagálunk rá. Abból az alaptételből indulunk ki, hogy Az elégedett vevő a legjobb reklám!
  A gyönyörködtető tervezői és kertépítő munkához, szükségünk van az ügyfelek irányába történő visszacsatolásra. Vevőink friss szemmel egyedi hozzáállással feltárhatják az esetleges plusz igényeket, melyek figyelembevételével még vonzóbbak lehetnek az általunk tervezett szobakertek. Számunkra a legnagyobb öröm az, amikor visszajelzést kapunk öntől arról az elégedettségről, amit akkor érez, amikor gyönyörködik a frissen ültetett terasznövényekben, vagy friss télikerti déligyümölcsöt fogyaszt, mely a saját beépített teraszán érett gyönyörű zamatosra. Minden vélemény közelebb visz minket az ügyfelek igényeinek jobb megértéséhez, azok tökéletes kielégítéséhez.

  Cégünk minden módon igyekszik kommunikálni ügyfeleivel. Tudjuk, hogy a kétoldalú kommunikációban nem csak gondolataikat, tapasztalataikat közvetítik felénk, de képet kaphatunk érzéseikről, benyomásaikról is. Kommunikáció nélkül nem is létezhetne csoportmunka.

  A kommunikáció kétirányú folyamat, mely lehetőséget ad a párbeszédre. Vélemény feldolgozó stratégiánk kialakításakor a következőket vettük figyelembe:

  • Miért szükséges kommunikálni?
  • Kivel, kikkel kel kommunikálnunk?
  •  A kommunikáció mely formáit válasszuk?
  • Mi zavarhatja a folyamatot?
  • Hogyan javíthatjuk az információcsere hatékonyságát?

  Mi odafigyelünk Önre! Meghallgatjuk, hogy miről mit és hogyan mond. Megígérjük, hogy minden véleményt szervesen beépítünk munkánkba, hogy mindenkor a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket.
  Munkánk során felhasználjuk Jacquelin Dunckel Üzleti illemkódex (Budapest, 1994 ISBN 963 8227583) c. művének tapasztalatait. Az üzletfelekkel való korrekt viselkedésben irányadónak tartjuk Simonné Czibolya Erzsébet A kapcsolatkialakítás és kapcsolatfenntartás módszerei, a kapcsolattartás szabályai mű megállapításait, mellyel itt ismerkedhetnek meg.

  velemenyek-telikertepitesrol
  Minden vélemény fontos! – A télikertépítők jók a kapcsolatépítésben is!

  A szolgáltatásunkat igénybe vevő megrendelő véleménye, észrevétele fontos minden üzletágban, így a télikert gyártók és beszerelők vállalkozása számára is. Mi a kapcsolatépítésben is jók vagyunk! – Üzleti kapcsolat, vásárlói vélemény, ügyfél visszajelzés, pozitív visszaigazolás ebben a témakörben: télikert gyártó és beszerelő vállalkozás – professzionális télikertépítés