Polikarbonát előtető építés

Az előtető ugyanúgy a ház része, mint az ablak vagy az ajtó. Az épületen sok helyre kerülhet, a bejárati ajtó fölé, vagy védheti a garázsajtót és a teraszt is megkíméli az időjárás viszontagságaitól. Az előtető dísze lehet a háznak és véd az esőtől és a nap sugaraitól.

Néhány éve még hullámpalából, hullámlemezből építették az előtetőtek, vas tartószerkezettel. Idővel ezt kiváltotta a hullámosított műanyag és az üveg. Napjainkban korszerű alapanyagot használunk az előtetők építéséhez, a polikarbonátot. A polikarbonát előtető tartószerkezetét pedig műanyagból vagy alumíniumból építjük. Kocsibeállók előtetői vagy a nagyobb teraszok előtetői támasztólábakkal vannak alátámasztva, míg a bejáratiajtó és egyéb kisebb előtetők a falhoz vannak rögzítve. A polikarbonát előtetőt építhetjük sima, íves, nyereg vagy fél-nyereg kialakítással

Álmodja meg, hogy milyen polikarbonát előtetőt szeretne, mi megvalósítjuk!

Miért érdemes polikarbonát előtetőt építtetni?

Ahhoz, hogy a megjelenés mellett a minőség is garantált legyen, polikarbonát előtetőt ajánljuk. A korszerű alapanyag 10-12-14-16 mm-es kivitelben már tökéletes előtetőnek.

A polikarbonát fényáteresztő tulajdonságát a víztiszta vagy színezett anyaga határozza meg. A lemezek UV védelemmel ellátottak, az UV sugárzás 99-100%-át visszaverik, így védik az előtető alatt lévő tárgyakat, a bejárati ajtó színét, állagát. A cégünk által használt polikarbonát lemezek UV és infra visszaverő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A víztiszta polikarbonát átereszti a fényt, de átlátni nem lehet rajta. A színezett, opálos felületű polikarbonát pedig kizárja az infra sugarakat is. Ezek színe opálos, általában zöld vagy fehér.

A polikarbonát előtető építésénél vonzó tulajdonság, hogy a karbonát lemez ütésálló, rugalmas anyag, így télen a hó és a jég súlya alatt nem reped, nem deformálódik el.

Kültéri élettartama 15-20 év.

A polikarbonát lemezből épített előtetők, terasztetők igény szerint könnyen bővíthetők zárt helységgé, télikertté.